Afspraak maken

Afspraak maken
…

Nieuws

…

Een financiële check-up

…

Hypotheekrente blijft stijgen

…

Stijgende hypotheekrente roept veel vragen op

…

Zorg dat je financiële risico's afdekt

…

Update Corona

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus en alle daarbij behorende maatregelen hebben ingrijpende gevolgen voor iedereen.
…

Rentekorting op je hypotheek

Op de woningmarkt zijn de prijzen van koopwoningen behoorlijk gestegen. Ook jouw woning kan nu aanzienlijk meer waard zijn. Door deze waardestijging zou je zomaar in aanmerking kunnen komen voor een lagere hypotheekrente.
…

De beste voorwaarden bij leasen

André Feijs Financiële Planners werkt al jaren nauw samen in een netwerk van gespecialiseerde partners. Ook op het gebied van leasing.
…

Grens Nationale Hypotheek Garantie stijgt

Met ingang van 1 januari 2020 stijgt de NHG-grens van € 290.000 naar € 310.000. Wil je weten wat dat voor jou betekent?
…

Geld besparen op je overlijdensrisicoverzekering

Heb je een lopende overlijdensrisicoverzekering dan is de kans groot dat je teveel premie betaalt. De premies voor een overlijdensrisicoverzekering zijn in de afgelopen jaren namelijk fors gedaald.
…

Alles onder één dak

De specialisten van André Feijs Financiële Planners zijn jaren geleden een samenwerking aangegaan met schadeverzekeraar Nh1816. Als beheerder van jouw verzekeringsportefeuille kunnen wij al jouw financiële zaken optimaal bewaken en volledige ontzorging bieden.
…

Let op... de hypotheekrente gaat stijgen!

Met een stijging van de rentetarieven in het vooruitzicht is het zeker waardevol om eens kritisch te kijken naar je hypotheek en de daaraan gekoppelde hypotheekrente, zeker nu de rentepercentages nog steeds historisch laag zijn.
…

Word ook aflossingsblij

Op aandringen van de AFM zijn het afgelopen jaar eindelijk ook de banken begonnen met een waarschuwingscampagne om hun klanten proactief te wijzen op alle risico’s die verbonden zijn aan een aflossingsvrije hypotheek.
…

Grens Nationale Hypotheek Garantie stijgt opnieuw

Per 1 januari 2019 stijgt de grens van NHG naar € 290.000. Dat is goed nieuws voor iedereen die een woning wil (ver)kopen of een bestaande hypotheek wil oversluiten.
…

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is geen vanzelfsprekendheid

Niet alleen voor zelfstandig ondernemers is de vraag relevant of ze wel over een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering beschikken, maar zeker ook voor werknemers in loondienst. Wellicht ga je er als werknemer in loondienst van uit dat je geen individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt omdat dat automatisch via de werkgever wordt geregeld. Maar dan kun je bedrogen uitkomen, want niets is minder waar.
…

De ins en outs van een aflossingsvrije hypotheek

Er zijn nogal wat onduidelijkheden over de aflossingsvrije hypotheek. De financieel adviseurs van André Feijs Financiële Planners zetten graag alles voor jou op een rijtje.