Afspraak maken

Afspraak maken
…

Nieuws

…

Grens Nationale Hypotheek Garantie stijgt opnieuw

Per 1 januari 2019 stijgt de grens van NHG naar € 290.000. Dat is goed nieuws voor iedereen die een woning wil (ver)kopen of een bestaande hypotheek wil oversluiten.
…

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is geen vanzelfsprekendheid

Niet alleen voor zelfstandig ondernemers is de vraag relevant of ze wel over een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering beschikken, maar zeker ook voor werknemers in loondienst. Wellicht ga je er als werknemer in loondienst van uit dat je geen individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt omdat dat automatisch via de werkgever wordt geregeld. Maar dan kun je bedrogen uitkomen, want niets is minder waar.
…

De ins en outs van een aflossingsvrije hypotheek

Er zijn nogal wat onduidelijkheden over de aflossingsvrije hypotheek. De financieel adviseurs van André Feijs Financiële Planners zetten graag alles voor jou op een rijtje.
…

Jouw hypotheek bij ons in goede handen

Stijging van het aantal verkochte woningen. Stijging van de verkoopprijzen van woningen. Hypotheken afsluiten, oversluiten of verlengen? De adviseurs van André Feijs Financiële Planners kennen de hypotheekmarkt als geen ander.
…

De Pensioenscan; meer dan zomaar een lijstje met vragen

Voorkom onaangename verrassingen, kies voor onze integrale scan van je totale financiële huishouding.
…

1% regel komt te vervallen

In 2017 kun je nog een hypotheek afsluiten gebaseerd op 101% van de waarde van je woning, per 1 januari 2018 komt deze zogeheten 1% regel te vervallen.
…

Hypotheekrente heeft laagste punt bereikt

Volgens De Nederlandse Bank heeft de hypotheekrente in Nederland zijn laagste niveau bereikt. De experts van André Feijs Financiële Planners kunnen jou haarfijn uitleggen wat dat voor jou betekent.
…

Restschuld en tóch een nieuwe woning kopen? Dat kan!

Heb je je oog laten vallen op een nieuwe woning, maar zit je nog met een restschuld op je vorige huis? Geen probleem. Je kunt deze restschuld namelijk meefinancieren bij de aankoop van je nieuwe huis.
…

Lage hypotheekrente: kom in actie!

De huidige lage hypotheekrente kan ook voor jou gunstig zijn. De experts van André Feijs Financiële Planners adviseren jou graag welke actie je moet ondernemen.
…

Nieuwe website online

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze website vernieuwd.