Afspraak maken

Afspraak maken
…

Geld besparen op je overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die een bepaald bedrag uitkeert bij het overlijden van de verzekerde. Deze overlijdensrisicoverzekering wordt vaak afgesloten bij de aanschaf van een woning, in combinatie met een hypotheek.

Heb je een lopende overlijdensrisicoverzekering dan is de kans groot dat je teveel premie betaalt. De premies voor een overlijdensrisicoverzekering zijn in de afgelopen jaren namelijk fors gedaald. De financiële experts van André Feijs Financiële Planners kunnen jou precies uitrekenen hoeveel geld je kan besparen als je je bestaande overlijdensrisicoverzekering zou oversluiten.

Waarom zijn de premies zo fors gedaald?
Er zijn een aantal redenen waarom de premies voor een overlijdensrisicoverzekering in de afgelopen jaren zijn gedaald:

  • Een stijging van de gemiddelde levensverwachting (we leven langer met z’n allen).
  • Voorheen waren de premies voor mannen duurder, nu zijn de premies gelijk getrokken.
  • Concurrentie in de markt (veel aanbieders) van overlijdensrisicoverzekeringen.

Oversluiten of niet?
De adviseurs van André Feijs Financiële Planners kunnen jou prima en duidelijk uitleggen welke voor- en nadelen verbonden zijn aan het oversluiten van jouw bestaande overlijdensrisicoverzekering. Zij kennen de markt als geen ander en kunnen je perfect adviseren.

Daarnaast is een eventuele verandering van je persoonlijke situatie ook van belang. Zijn er bijvoorbeeld kinderen bijgekomen? Is jouw pensioenleeftijd veranderd? Heb je ander werk en is daardoor je inkomen gewijzigd? Relevante zaken die jouw financiële situatie bepalen.

Thermometer
Bij André Feijs Financiële Planners werken financiële experts die graag samen met jou je financiële situatie bekijken en analyseren. Wij noemen dat de financiële thermometer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je door ons ontzorgen op financieel gebied.

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.