Afspraak maken

Afspraak maken

Een financiële check-up

Sinds enkele maanden is er veel veranderd in de wereld om ons heen. Het zijn roerige tijden die ook voor u ongetwijfeld financiële consequenties hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de alsmaar stijgende energieprijzen en de fors gestegen hypotheekrente. Een rentestijging die er nog niet toe heeft geleid dat ook de spaarrente hoger is geworden.
 

- Alternatief voor sparen -
Mede door de oorlog in Oekraïne is de inflatie enorm gestegen en wordt uw geld minder waard. Naast al het menselijke leed in de wereld, is dit natuurlijk ook iets dat ons allemaal raakt. Misschien is het daarom nu de hoogste tijd om eens na te denken over een alternatief voor sparen?
 

- Uw verzekeringsportefeuille -
Ook zou dit een geschikt moment kunnen zijn om uw verzekeringsportefeuille tegen het licht te houden. Zijn uw verzekeringen up to date en is uw premie marktconform, met andere woorden: betaalt u niet te veel?
 

- Uw duurzame woning -
Steeds meer klanten kloppen ook bij ons aan om te vragen hoe het duurzaam maken van hun woning kan worden gefinancierd. Wist u dat banken hier oplossingen voor bieden en wist u dat wij u daar goed in kunnen adviseren?
 

- Rentekorting op hypotheek -
Dan de gestegen woningprijzen. Die zorgen ervoor dat starters moeilijker aan een woning kunnen komen, maar zorgen er ook voor dat mensen die al een eigen woning hebben in aanmerking kunnen komen voor een rentekorting op hun huidige hypotheek, omdat het risico voor de bank lager is geworden.
 

- Arbeidsongeschiktheid of overlijden -
Als u toch door ons een financiële check-up laat doen, dan kijken de financiële experts van André Feijs Financiële Planners meteen ook naar uw situatie bij een eventuele arbeidsongeschiktheid of overlijden.


Laat uw 'financiële huisarts' samen met u onze financiële thermometer gebruiken om te meten hoe financieel gezond u bent. Wij adviseren u graag over alles dat we kunnen doen om uw financiële situatie te verbeteren.
 

Klik op deze LINK om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

   

   

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.