Afspraak maken

Afspraak maken
…

Loop geen risico; zorg voor een goed financieel vangnet

Niet alleen voor zelfstandig ondernemers is de vraag relevant of ze wel over een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering beschikken, maar zeker ook voor werknemers in loondienst. Wellicht ga je er als werknemer in loondienst van uit dat je geen individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt omdat dat automatisch via de werkgever wordt geregeld. Maar dan kun je bedrogen uitkomen, want niets is minder waar.

Arbeidsongeschikt ben je als je door een ongeval of ziekte niet meer in staat bent om (volledig) te werken. Dit geldt dus ook voor personen die gedeeltelijk niet meer kunnen werken. In de secundaire arbeidsvoorwaarden van jouw werk staat beschreven wat er in jouw bedrijf wel of niet geregeld is.

Helaas komt het steeds vaker voor dat werkgevers hun werknemers niet of niet voldoende verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je uitkering na arbeidsongeschiktheid te laag is om je woonlasten en andere uitgaven te betalen. Met alle gevolgen van dien.

Wanneer is een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering waardevol?

  • Als je zelfstandig ondernemer of freelancer bent

  • Als je via je werkgever niet of niet voldoende verzekerd bent tegen arbeidsongeschiktheid

  • Als je jaarinkomen hoger is dan € 52.000,=

  • Als je maandelijkse lasten erg hoog zijn (bijvoorbeeld in geval van een dure hypotheek)

Ons advies op maat geschreven
Het kiezen van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering is een lastige opgave omdat de bijbehorende wet- en regelgeving nogal eens verandert. De financieel adviseurs van André Feijs Financiële Planners zijn gespecialiseerd in jouw financiële situatie. Het is óns vak om jou te adviseren over de mogelijke risico's van het niet of onvoldoende verzekerd zijn met alle daarbij behorende oplossingen en alternatieven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we jou transparant en begrijpelijk uitleggen hoe jouw huidige financiële situatie uitziet en wat de mogelijke gevolgen zijn voor jouw inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

Graag brengen wij samen met jou je financiële huishouding in kaart om vervolgens een financiële planning te maken. Op en top maatwerk dus. De adviseurs van André Feijs Financiële Planners leggen jou vervolgens glashelder uit welke oplossing voor jou de allerbeste is om een eventuele (tijdelijke of blijvende) arbeidsongeschiktheid op te vangen.

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.