Afspraak maken

Afspraak maken
…

Vermogens- & estateplanning

Een Vermogens- & Estateplanning geeft een duidelijk zicht op het verloop van jouw inkomsten, uitgaven en vermogen. Bij Vermogens- & Estateplanning draait het om het structureren en beheren van (privé)vermogen, zodat je er nu, maar zeker ook in de toekomst de vruchten van plukt.

André Feijs Financiële Planners hanteert een individuele en persoonlijke aanpak. Deze aanpak staat garant voor maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften.

Via ons stappenplan komen we tot een gedegen inventarisatie. Daarbij zijn niet alleen de hoogte en samenstelling van jouw vermogen van belang, maar zijn ook familiesamenstelling en -verhoudingen, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, verzekeringspolissen, testamenten etc essentiële input.

Uitgangspunt bij onze adviezen is altijd jouw persoonlijke situatie. Samen gaan we voor een  (financieel) goed geplande toekomst waarbij jij je zeker voelt en die rust en vertrouwen biedt.

Jouw persoonlijke financieel adviseur van André Feijs Financiële Planners is jouw vertrouwde aanspreekpunt. Iemand die goed op de hoogte is van jouw situatie en bij wie jouw vermogen in goede handen is. Tevens behartigen wij jouw belangen in onze nauwe samenwerking met notarissen en fiscalisten.

Meer informatie over vermogensplanning? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.