Afspraak maken

Afspraak maken
…

Hypotheken

Hypotheken

Je hebt het gevonden, het huis van je dromen. En gelijk rijst de vraag of de aankoop financieel haalbaar is. Goed om te weten dat je er dan niet alleen voor staat. De financieel adviseurs van André Feijs Financiële Planners geven jou het allerbeste hypotheekadvies, maar kunnen jou ook uitstekend helpen met een krediet.

In een persoonlijk gesprek bekijken we samen welke hypotheek het beste aansluit bij jouw persoonlijke en financiële situatie, maar ook bij jouw wensen en toekomstplannen. Onze hypotheekadviseur legt in begrijpelijke taal uit wat de mogelijkheden zijn. Ons advies is meer dan alleen een prijsvergelijking. Wij adviseren jou op maat en zijn daarbij niet gebonden aan vaste hypotheekverstrekkers. De financieel adviseurs van André Feijs Financiële Planners zijn onafhankelijk, deskundig en volledig transparant.

Ons hypotheekadvies is ook waardevol op het moment dat je je huidige woning wilt verbouwen of je bestaande hypotheek wilt oversluiten. Bijvoorbeeld omdat de huidige hypotheekrente laag is, of omdat je rentevaste periode afloopt. Stuk voor stuk aangelegenheden waarin wij ervaringsdeskundig zijn. Ook het afsluiten van een krediet als financieringsmogelijkheid behoort tot ons expertisepakket. Wij vertellen jou graag wat jouw financiële mogelijkheden zijn wij met een krediet.

André Feijs Financiële Planners, wij blijven met jou meedenken en je adviseren, ook jaren na het afsluiten van de hypotheek.

Klik HIER en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze financieel adviseurs.

Hypotheek afsluiten?
Plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze financieel adviseurs.