Afspraak maken

Afspraak maken

De beste voorwaarden bij leasen

In de afgelopen twintig jaar heeft ons kantoor in de financiële sector een enorme expertise opgebouwd. Voor nagenoeg al jouw financiële vragen en wensen hebben wij de allerbeste oplossing. Daarbij werken we ook samen met gerenommeerde, professionele partners. Specialisten op hun vakgebied die hun expertise en vakmanschap via ons bureau ter beschikking stellen aan jou. Een voorbeeld daarvan is het leasen van een auto, motor, vrachtwagen of bestelwagen voor zakelijk of privé gebruik.

Bij leasen rijd je voor een vast bedrag per maand een auto of motor van een aanbieder. Deze aanbieder regelt zaken als verzekeringen en onderhoud aan je auto of motor, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Op die manier word je behoorlijk ontzorgd, weet je precies wat jouw auto of motor maandelijks kost en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Er zijn verschillende vormen van leasen. De meeste leasemaatschappijen bieden zakelijk en privé leasen aan. Bedrijven maken vaak gebruik van zakelijk leasen (operational lease) vanwege de fiscale aantrekkelijkheid van de regeling. Maar ook particulieren kunnen een auto of motor leasen. Dat heet dan private lease. Vaak zijn deze contracten van langere duur en vanaf minimaal twaalf maanden.

Doordat André Feijs Financiële Planners samenwerkt met een uitgebreid netwerk aan financiële dienstverleners, kunnen wij jou perfect adviseren over de beste leasemogelijkheden. Aan de hand van jouw specifieke wensen en financiële situatie, adviseren wij jou helder en transparant over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Zo ben je altijd verzekerd van de beste voorwaarden en afspraken.

Ben je op zoek naar een leaseauto, -vrachtwagen, -bestelwagen of -motor, voor zakelijk of privégebruik, maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende leasemaatschappijen en kunnen alle aanbieders met elkaar vergelijken. Wij leggen prijzen en voorwaarden naast elkaar, adviseren jou en sluiten vervolgens een overeenkomst af met de voor jou gunstigste voorwaarden.

André Feijs Financiële Planners, ook voor volledige ontzorging en advies op maat als het om leasen gaat.

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.