Afspraak maken

Afspraak maken

Hypotheekrente blijft stijgen

Vorig jaar attendeerden wij jou al op het risico van een stijgende hypotheekrente en nu moeten wij toch echt serieus de noodklok luiden.

Op dit moment zijn het vooral renteverhogingen die we zien in de financiële markt, en komen rentedalingen nu steeds sporadischer voor. Ofschoon het vooralsnog alleen kleine renteverhogingen zijn, is de trend nu toch duidelijk ingezet.

De renteverhogingen worden voornamelijk veroorzaakt doordat de marktrentes fors zijn gestegen in de afgelopen maanden, en de hypotheekrentes daarentegen enigszins stabiel zijn gebleven. Geldverstrekkers zullen de financiële markt in balans willen brengen en dat is één van de redenen waarom de hypotheekrentes momenteel stijgen.

Hypotheek afsluiten of oversluiten
Sta je op het punt een (nieuwe) hypotheek af te sluiten of een bestaande hypotheek over te sluiten, dan heeft een stijgende hypotheekrente veel consequenties. Weet jij welke? En weet jij ook hoe je op dit moment het meest gunstig inspeelt op de stijgende rentevoet?

De adviseurs van André Feijs Financiële Planners zijn gespecialiseerd in de markt en kennen alle hypotheekvoorwaarden op hun duimpje. Wij staan jou graag met raad en daad bij in het vergelijken van de voorwaarden van verschillende hypotheekverstrekkers.

Huis kopen of verkopen
Sta je op het punt om een huis te kopen of te verkopen? Vraag je je af of de rentevoet van jouw lopende hypotheek kan (of moet) worden bijgesteld? Kun je geld besparen door je hypotheek over te sluiten?

Op al deze vragen en meer hebben de vakmensen van André Feijs Financiële Planners een passend antwoord. Zij voorzien jou van maatwerkadvies. Transparant, helder en in begrijpelijke taal. We leggen jou precies uit wat de mogelijkheden of de onmogelijkheden zijn. Open en eerlijk, want daarmee kom jij het verst.

Klik op deze LINK om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

   

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.