Afspraak maken

Afspraak maken

Zorg dat je financiële risico's afdekt

Ben je particulier of run je als ondernemer een bedrijf? Weet je dan wat er met je inkomen gebeurt als je tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt raakt? Of wat bij overlijden de financiële consequenties zijn voor jou en/of je nabestaanden?

Zowel particulieren als ondernemers lopen behoorlijke financiële risico’s door arbeidsongeschiktheid of overlijden.

De financiële risico's door arbeidsongeschiktheid zijn op verschillende manieren af te dekken:

  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Aansluiten bij een broodfonds (enkel voor ondernemers)
  • Bijstand aanvragen via de gemeente
  • Spaargeld inzetten

Het is verstandig om duidelijk in kaart te brengen hoe jouw financiële situatie uitziet. Heb je een partner en een gezin? Wat zijn je maandelijkse vaste en variabele kosten? Hoe hoog is je huur of hypotheek? Heb je spaargeld, zo ja, bereken dan eens hoe lang je het vol kunt houden met dit spaargeld.

Overlijden
Maar ook overlijden heeft natuurlijk financiële gevolgen. Hoe zijn jouw financiële zaken geregeld als je plots komt te overlijden? Wat betekent een overlijden voor je financiële situatie of die van je nabestaanden? Als inkomen wegvalt, kunnen jouw naasten dan onbekommerd verder leven zoals ze dat gewend zijn? Wellicht dat een overlijdensrisicoverzekering uitkomst biedt. Maar er zijn meer mogelijkheden. Ga na wat de financiële consequenties zijn voor jou of jouw naasten wanneer jij of je partner overlijdt.

Wij van André Feijs Financiële Planners kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat een periodieke check van je financiële situatie veel problemen in de toekomst kan voorkomen. Onze adviseurs hebben veel ervaring op het gebied van risicoafdekking. Zij vertellen jou daar graag alles over. Samen zorgen voor een financieel onbezorgde toekomst. Dat is ons motto.

Klik op deze LINK om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.