Afspraak maken

Afspraak maken

Stijgende hypotheekrente roept veel vragen op

Als gevolg van de coronacrisis zijn sinds half maart van dit jaar de hypotheekrentetarieven gestegen. Door alle economische onzekerheden lijken de dalende rentetarieven hun laagste punt bereikt te hebben en klimmen de rentes omhoog. Voor banken en financiële instellingen is het duurder geworden om geld te kopen of te lenen op de kapitaalmarkt. Mede daardoor berekenen zij hogere rentetarieven aan gezinnen en bedrijven.

Na jarenlange renteverlagingen en historisch lage rentetarieven, lijkt het tij definitief gekeerd. Veel mensen die een huis willen kopen of een bestaande hypotheek hebben, komen nu in actie.

Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek of het oversluiten van een bestaande hypotheek moet je je niet alleen door een stijgende of dalende hypotheekrente laten leiden. Ook de voorwaarden die verbonden zijn aan jouw hypotheek zijn erg belangrijk, zoals bijvoorbeeld afspraken over boetevrij aflossen. De adviseurs van André Feijs Financiële Planners zijn gespecialiseerd in de markt en kennen alle hypotheekvoorwaarden op hun duimpje. Wij staan jou graag met raad en daad bij in het vergelijken van de voorwaarden van verschillende hypotheekverstrekkers.

Sta je op het punt om een huis te kopen of te verkopen? Vraag je je af of de rentevoet van jouw lopende hypotheek kan worden bijgesteld? Kun je geld besparen door je hypotheek over te sluiten?

Op al deze vragen en meer hebben de vakmensen van André Feijs Financiële Planners een passend antwoord. Zij voorzien jou van maatwerkadvies. Transparant, helder en in begrijpelijke taal. We leggen jou precies uit wat de mogelijkheden of de onmogelijkheden zijn. Open en eerlijk, daarmee kom je het verst.

Klik op deze LINK om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

   

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.