Afspraak maken

Afspraak maken
…

Alles onder één dak

De financiële adviseurs van André Feijs Financiële Planners kunnen het niet vaak genoeg herhalen: alle financiële aspecten rondom ieders persoonlijke situatie hebben invloed op elkaar. Je kunt niet een hypotheek afsluiten zonder daarbij ook rekening te houden met het wel of niet hebben van een pensioenvoorziening. Je kunt niet een aflossingsvrije hypotheek oversluiten zonder daarbij de ontwikkeling van je inkomen mee te nemen. Sparen, lenen, pensioenen, verzekeren, beleggen, aflossen …. alles beïnvloedt elkaar.

Vanuit dit gegeven zijn de specialisten van André Feijs Financiële Planners jaren geleden een samenwerking aangegaan met schadeverzekeraar Nh1816. Als beheerder van jouw verzekeringsportefeuille kunnen wij al jouw financiële zaken optimaal bewaken en volledige ontzorging bieden. Alles in één hand en onder één dak, dat is op en top klantgerichtheid.

Nh1816 Verzekeringen
Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar die zich onderscheidt door een stabiel beleid en innovatieve oplossingen zoals digitalisering van de verzekeringspolis en optimaal relatiebeheer. Dankzij een nauwe samenwerking met lokale adviseurs zoals André Feijs Financiële Planners is Nh1816 alweer voor het twaalfde jaar op rij verkozen tot de beste particuliere schadeverzekeringsmaatschappij van Nederland. Deze waardering komt onder meer door de korte communicatielijnen, de persoonlijke aandacht en de efficiënte processen. Zaken die één op één aansluiten bij de aanpak en werkwijze van André Feijs Financiële Planners.

Bundeling van expertises
Doordat wij gespecialiseerd zijn in alle financiële aspecten van de markt, kunnen wij vaak tijdig anticiperen op veranderingen. Wij hebben alle financiële expertises gebundeld onder één dak en bieden zo optimale service. Dat doen wij ook graag voor jou. Je totale financiële pakket inclusief schadeverzekeringen veilig en goed op orde bij André Feijs Financiële Planners.  Via een gedegen financiële planning zorgen onze adviseurs voor jouw onbezorgde financiële toekomst.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.