Afspraak maken

Afspraak maken
…

Wij stellen ons graag aan jou voor

André Feijs Financiële Planners is een full service financieel adviesbureau met een professioneel team dat bestaat uit hooggekwalificeerde adviseurs. Wij helpen jou graag met:

Vanuit onze vestigingen in Heerlen, Maastricht en Sittard staan wij voor jou klaar, geven wij jou graag een compleet en glashelder inzicht in je financiële situatie en adviseren wij jou over alle mogelijkheden.  Op een duidelijke wijze en in gemakkelijke, begrijpelijke taal.  Ook voor mensen afkomstig uit een ander land of cultuur (zoals bijvoorbeeld expats) of voor mensen met een ontwikkelingsstoornis (zoals bijvoorbeeld autisme). Heel persoonlijk en heel professioneel. Dat is het team van André Feijs Financiële Planners.

Naast alle expertises waarover wij als team beschikken, zetten wij ook graag ons uitgebreide netwerk in om jou optimaal van dienst te zijn. Via André Feijs Financiële Planners word je dus ook optimaal ontzorgd door andere professionals zoals makelaars, taxateurs, projectontwikkelaars, accountants, fiscalisten en notarissen.
 

Intern beloningsbeleid André Feijs Financiële Planners
De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun vaste inkomen bedraagt. De variabele beloning wordt voor minimaal 50% gebaseerd op kwalitatieve doelstellingen die het klantbelang dienen.

De medewerkers van André Feijs Financiële Planners worden beoordeeld en aangestuurd op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.

…
André Feijs
Eigenaar - Onafhankelijk erkend hypotheekadviseur - Adviseur bedrijfsfinancieringen
t. +31 (0)6 22 99 27 86
…
John Kerstgens
Specialist assurantiën - Onafhankelijk erkend hypotheekadviseur
t. +31 (0)6 83 23 44 13
…
Petra Bours-Zegels
Gecertificeerd Financieel Planner - Specialist hypotheken en assurantiën
t. +31 (0)6 15 59 72 97
…
Rieky Muijrers
Binnendienst
t. +31 (0)45 541 91 00
…
Esther Voragen
Binnendienst
t. +31 (0)45 541 91 00
…
Angelique Goffin
Binnendienst
t. +31 (0)45 541 91 00