Afspraak maken

Afspraak maken
…

Jouw hypotheek bij ons in goede handen

Het afgelopen jaar trok ook in Limburg de huizenmarkt flink aan. In het laatste kwartaal van 2017 zijn ruim 66 duizend bestaande woningen verkocht. Dat is het hoogste aantal in een kwartaal ooit, zo laat een onderzoek naar bestaande particuliere koopwoningen van het CBS en het Kadaster ons zien.

Naast een stijging van het aantal woningverkopen stegen ook de verkoopprijzen van de woningen. Zo waren in het laatste kwartaal van afgelopen jaar bestaande koopwoningen in Nederland 8,2 procent duurder dan in dezelfde periode een jaar eerder.

Ook voor dit jaar wordt een stijging in de huizenprijzen verwacht. Heb je plannen om in de toekomst een huis te kopen, dan is het heel aantrekkelijk om nu al rond te gaan kijken. Doordat de huizenprijzen stijgen, kun je op dit moment dus nog veel geld besparen. Daar komt bij dat de hypotheekrente nog steeds heel laag is.

De hypotheekadviseurs van André Feijs Financiële Planners kennen de hypotheekmarkt als geen ander. Wij verstrekken maatwerk advies dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke (en financiële) situatie en wensen. We kennen de markt op ons duimpje en weten welke hypotheekverstrekkers de scherpste rentepercentages tegen de gunstigste voorwaarden hanteren.

En onze service en expertise gaan nog verder. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook het aflopen van de rentevast periode van je huidige hypotheek bewaken. Wij beoordelen het verlengingsvoorstel van jouw hypotheekverstrekker en voorzien jou vervolgens van waardevol advies dat jou zelfs veel geld kan opleveren. Jouw lopende hypotheek verlengen of oversluiten? Wij hebben alle kennis en ervaring in huis en helpen jou graag.

Neem contact op met de adviseurs van André Feijs Financiële Planners en plan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze hypotheekadviseurs.

…
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.
Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.