Afspraak maken

Afspraak maken
…

Restschuld en tóch een nieuwe woning kopen? Dat kan!

Ga je je woning verkopen, dan kan de situatie ontstaan dat de verkoopprijs lager is dan de waarde van je huis of van de openstaande hypotheek. Figuurlijk gezegd staat je huis dan ‘onder water’. Je kunt dan overwegen om je woning niet te verkopen en af te wachten dat je de waarde ooit weer stijgt, maar je kunt ook de restschuld financieren. Zo kun je dus tóch verhuizen naar een andere koopwoning en wordt de restschuld van je vorige huis op een verantwoorde wijze meegefinancierd in je nieuwe hypotheek.

Tot maximaal 15 jaar na de verkoopdatum kun je voor die restschuld de betaalde rente en financieringskosten fiscaal aftrekken. Dit geldt voor restschulden die zijn ontstaan tussen 29 oktober 2012 en 31 december 2017. Deze tijdelijke regeling is in het leven geroepen om de doorstroom op de woningmarkt te bevorderen.

De financiële experts van André Feijs Financiële Planners adviseren jou op maat welke oplossing voor jou de beste is bij restschuld. Ook als er geen sprake is van een nieuwe koopwoning en je toch een restschuld moet aflossen. Onze adviseurs zetten graag hun jarenlange expertise in om jou volledig te ontzorgen op financieel gebied.

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met een van onze specialisten.

…
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.
Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.