Afspraak maken

Afspraak maken
…

De Pensioenscan; meer dan zomaar een lijstje met vragen

Tegenwoordig vind je ze in alle kleuren en formaten en menig financiële instelling biedt er eentje aan op hun website: de Pensioenscan of de Pensioencheck. Onder het mom van ‘gemak dient de mens’ weet je binnen enkele minuten hoe het met jouw oudedagvoorziening is gesteld. Dat gebeurt aan de hand van een aantal vragen die je invult. Over bijvoorbeeld je pensioenverwachting, je leeftijd en de hoogte van eventuele aanvullende middelen.

Toch is dit - op het eerste oog klantvriendelijke - digitale instrumentje helemaal niet zo waardevol. Want een schat aan essentiële informatie wordt buiten beschouwing gelaten. Informatie die wel degelijk en onlosmakelijk verbonden is met jouw financiële situatie na het bereiken van je pensioenleeftijd.

Advies op maat
De adviseurs van André Feijs Financiële Planners pakken het heel anders aan. Wij zien jouw pensioen namelijk niet als een losstaand gegeven, maar als een onderdeel van je totale financiële huishouding. Onze integrale aanpak belicht alle facetten van je financiële positie. Dus inclusief eventuele leningen, beleggingen, spaargeld, hypotheek, overwaarde, erfenis, lijfrentepolissen en ga zo maar door. Dat heet bij ons advies op maat en daar zijn wij heel goed in.

Wil je meer weten over je (financiële) oudedagvoorziening en mogen wij jou daarin betrouwbaar, professioneel en transparant adviseren? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

  

…
Neem contact met ons op
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat we voor jou kunnen betekenen.
Bekijk onze video
Voor een nóg completer en beter beeld van onze service en expertise.